Info - contact all4youtip@gmail.com

Natuurlijke producten -  Ecologisch - biologisch

Home health Eco link

Pure en virgin kokosolie

Kokos is zeer voedzaam en rijk aan vezels, vitaminen en mineralen. Het is  “functionele voeding”, omdat het vele voordelen biedt voor de gezondheid buiten de voedingswaarde om. Kokosolie is van uitzonderlijk gezond belang, omdat het helende eigenschappen bezit veel meer dan die van enige andere voedingsolie en wordt veelvuldig gebruikt in de traditionele geneeskunde onder de Aziatische en Pacifische bevolking,en beschouwen kokosolie als de genezing van alle ziektes. Dat de kokospalm zo gewaardeerd wordt door hen als zowel een bron van voedsel en medicijnen dat ze het ook wel “De palm van het leven” Noemen. Onlangs heeft de moderne medische wetenschap de geheimen ontgrendeld van de verbazingwekkende genezende werking van de kokosnoot.

Gezonde toepassingen

biologische Goji Bessen

Deze bevatten veel antioxidanten, waaronder vitamine C en veel selenium, germanium, prote´nen en andere zeer waardevolle vitamines en mineralen. Het dagelijks eten van 5 tot 25 gram (een kleine hand vol) Goji berry zorgt voor een algehele positieve levenshouding, worden ze in China ook wel "happy berries" of "smiley berries" genoemd.

Cranberries staan erom bekend dat ze blaasontsteking kunnen helpen voorkomen, dus niet genezen. Het bevat Proanthocyanidinen wat ervoor zorgt dat de Escherichia Coli (E-coli) bacteriŰn, verantwoordelijk voor ontsteking, zich niet aan de blaaswand kunnen hechten. Het dagelijks drinken van een glas cranberrysap kan dus een uitkomst zijn Ún het is natuurlijk ook gewoon lekker;-)

Levertraan (hoge kwaliteit) bevat grote hoeveelheden vitamine A, D en omega 3 vetten, in de perfecte verhouding van 10:1 en werken goed samen. Van deze, in vet oplosbare vitamines, hebben we bijna allemaal een tekort.

gezonde Pycnogenol beschermd uw lichaam tegen oxidanten en vrije radicalen. Door het stofwisseling proces of metabolisme komen er in ons lichaam schadelijke oxidanten en vrije radicalen vrij. Deze agressieve afvalstoffen kunnen onze weefsels en cellen beschadigen, waardoor een vroegtijdig verouderingsproces kan optreden. Hierdoor verzwakt ons lichaam en worden we meer vatbaar voor allerlei ziektes en kwalen. We noemen dit proces "oxidatiestress". Er treedt een abnormaal hoge productie op van giftige zuurstofderivaten die in ons lichaam de moleculen aanvallen die beschikken over antioxidante eigenschappen. Hierdoor gaan vetten, lipoprote´nen, DNA en prote´nen oxideren, wat aanleiding kan geven tot aderverkalking, hart- en vaatziekten, artritis, diabetes, reuma, kanker, oogaandoeningen, ziektes van het zenuwstelsel, enz. Ons lichaam probeert zichzelf tegen deze ziektes te beschermen met verdedigingsstoffen zoals prote´nen, enzymen, vitaminen, mineralen, enz. Pycnogenol, is een sterk natuurlijk middel dat ons lichaam beschermt en onze gezondheid ondersteunt.

hennep zaden, wetenschappers beschouwen hennep als een van de meest voedzame voedingsbronnen op aarde. De zaden zijn krachtige immuun boosters en een complete bron van prote´ne. Alle weefsels, cellen, afweerstoffen, enzymen en veel van je hormonen (oa insuline) zijn opgebouwd uit eiwitten. Een volwassene bestaat gemiddeld voor 12 kilo uit eiwit. Je lichaam bouwt dit eiwit op uit aminozuren. Sommige aminozuren maakt je lichaam zelf aan, andere moeten uit je voeding komen. Deze aminozuren heten essentiŰle aminozuren. Op algen (Spirulina) na is hennep de meest complete bron van prote´nen. Verder zijn hennepzaden een uitstekende bron van omega 3 en 6. Uit zowel omega 3 als omega 6 maakt het lichaam vetzuren aan die de voorlopers zijn van je hormonen. Tekorten resulteren in een verstoorde hormonenspiegel.